Riqzmie Creation (Wire jewelry n stringing designer)
Wire jewelry/stringing/knot/gemstone/pearl/swarovski crystal/seed bead/copper wire/14k gold filled wire
By: yati salem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Dec-2028 19:38 Email | Share | | Bookmark
Welcome to Riqzmie Creation...www.riqzmiecreation.com


[color=green][size=18]


Kelas basic telah bermula ,dah jumpa lokasi just nak kompom jer ni..kelas basic khusus untuk peserta2 yg tak tahu langsung asas buat wire jewelry yer.lokasi serdang atau bangi Selangor..email akak tuk booking dan ketahui detail

tarikh ;9 hb 5 ,2010

lokasi ;serdang / bangi(belum betul2 kompom.akan cuba kompomkan 1/2 hari ni...... )

TERHAD KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA!!

email;riqzmiecreation_yatisalem@yahoo.com

add akak di ym yer;riqzmiecreation_yatisalem

join fan dan group http:// riqzmiecreation.com/ di Fb yer

fan;http://www.facebook.com/#!/pages/RIQZMIECREATIONCOMhandmade-jewelry-and-art-creative/189301582292?ref=ts

Rc group;http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=210012486117&ref=ts

http:// riqzmiecreation.com/


Wednesday, 14-Apr-2010 15:33 Email | Share | | Bookmark
KELAS BASIC WIRE JEWELRY TELAH BERMULA!!!

Kelas basic telah bermula ,dah jumpa lokasi just nak kompom jer ni..kelas basic khusus untuk peserta2 yg tak tahu langsung asas buat wire jewelry yer.lokasi serdang atau bangi Selangor..email akak tuk booking dan ketahui detail

tarikh ;9 hb 5 ,2010

lokasi ;serdang / bangi(belum betul2 kompom.akan cuba kompomkan 1/2 hari ni...... )

TERHAD KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA!!

email;riqzmiecreation_yatisalem@yahoo.com

add akak di ym yer;riqzmiecreation_yatisalem

join fan dan group http:// riqzmiecreation.com/ di Fb yer

fan;http://www.facebook.com/#!/pages/RIQZMIECREATIONCOMhandmade-jewelry-and-art-creative/189301582292?ref=ts

Rc group;http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=210012486117&ref=ts

http:// riqzmiecreation.com/


Tuesday, 13-Apr-2010 13:17 Email | Share | | Bookmark
FREE LIFETIME only for the first 100!!




ni nak cite sikit ni..joinlah marketplace baru kat malaysia ni..pasti gampak nye..sesapa yg ketandusan ide mana nak iklan kan product atau service yg anda ada tu cepat2 lah daftar kat sini..promosi terawal ni adalah offer FREE LIFETIME tuk 100 penyertaan pertama aja tau..tp sebelum register tu tolong2 la pakcik/makcik sekalian baca term n condition dulu sebab soklan2 yg selalu nye berbangkit semua nye dah terjawabb kat sana ...saje je malas nak baca...heehhe...

Here is the link to Lonia Village

http://www.loniavillage.com

Here is the link to sign up page

http://www.loniavillage.com/sign_up.html

I,m looking forward to see you there!!!!
[img]


Monday, 20-Oct-2008 04:26 Email | Share | | Bookmark

stud earing for ah ying(Code-Riqzmie E33)

material;aritistic wire;silver ball,swarovski crystal,silver hook 925

width;1.5cm(approximate)

price;Rm75/$30

inspired from emin design






Monday, 20-Oct-2008 04:24 Email | Share | | Bookmark

bracelet for ah ying(Code-Riqzmie B54)

the second item done for ah ying's order..another earing to go

material;swarovski crystal,artistic wire,swarovski pearl 3-4mm,clasp silver 925,silver ball

width;3cm for pandent of this bracelet(approximate)

price;Rm85/$33





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net